Little Witch Academia: Chamber of Time 2018'de PS4 ve PC'ye Geliyor

12.07.2017 18:46 Gazali Çetinkaya

 
   Little Witch Academia: Chamber of Time 2018 başlarında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak, Bandai Namco Anime Expo 2017'de duyurdu.
 
   Little Witch Academia: Chamber of Time, Küçük Cadı Akademisi (Little Witch Academia) anime ve mangasını temel alan bir 3D aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak.
 
   Küçük Cadı Akademisi (Little Witch Academia) animesinde Shiny Chariot adlı bir büyücüden ilham alarak ve etkilenerek Akko Kagari adlı kahramanımız Küçük Cadı Akademisi'ne girer. Amacı Shiny Chariot gibi havalı ve iyi bir büyücü olmaktır. Birinci sezon 25 bölümden oluşuyor, ilk 13 bölüm Türkçe altyazı veya Türkçe dublaj seçeneği ile birlikte Netflix üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Bandai Namco bir başka anime/manga video oyunu uyarlaması üzerinde daha çalışıyor. Popüler The Seven Deadly Sins anime ve manga serisini temel alan The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia 2018 başlarında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak.
 
   Little Witch Academia: Chamber of Time için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Witch Academia: Chamber of Time Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler