Liverpool, PES 2017'de Lisanslı Olarak Bulunacak

16.08.2016 11:34 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Konami'nin Arsenal dışında İngiltere Premier Ligi'nden bir başka takımla da partnerlik antlaşması imzaladıklarını ancak Gamescom 2016'ya kadar söylemeyeceklerini belirtmiştik. Gamescom'dan bir gün önce ise Konami İngiltere Premier Ligi'nden bu yeni takımı duyurdu.
 
   Yapılan açıklama ile birlikte Liverpool FC, PES 2017'de Anfield dahil tamamen lisanslı bir şekilde yer alacak. Böylelikle bu antlaşma ile Arsenal ve Liverpool takımlar İngiltere Premier Ligi'nde lisanslı iki takım olarak boy gösterecek. Daha önce Barcelona ile de ortaklığını duyuran Konami bakalım başka kulüpleri de PES 2017'ye dahil edecek mi bekleyip göreceğiz.
 
   Konami son röportajında oyuncuların stadyum sayısında geçen yıla göre daha memnun kalacağının garantisini vermiş ve Camp Nou dışında özel stadyumların da bizleri beklediğini belirtmişti. Bu açıklama ile bunlardan birinin Anfield olduğunu öğrenmiş olduk.
 
   Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde 60 dolar; PlayStation 3, Xbox 360 ve PC üzerinde ise 40 dolar olacak. Oyun PC'de PlayStation 4 ve Xbox One seviyesinde olmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2017 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler