Logitech G600 MMO ile Kontrol Elinizde

15.06.2012 12:57 Ersin Kılıç

 
     Logitech, oyun tutkunları tarafından beğeniyle takip edilen G-Series oyun aksesuarları serisine yeni bir ürün ekledi: G600 MMO Gaming Mouse. Multiplayer online oyuncular için tasarlanan G600 MMO Gaming Mouse, 12 tanesi yan baş parmak paneli üzerinde, her biri altı tuştan oluşan iki set şeklinde dizilmiş 20 özelleştirilebilir tuşu ile üstün oyun performansı sunuyor.

     Biri MMO’lar için, diğeri genel oyunlar için olmak üzere üç tane yerleşik bellek profiliyle kullanıma hazır olan G600 Mouse sürücü gerektirmiyor. Herhangi bir tuşla yapabileceğiniz hareket sayısını ikiye katlayan G-Shift fonksiyonu, en sevdiğiniz MMO oyunlarında tam bir kontrol sağlıyor. Tüm G-Series ürünlerinde olduğu gibi G600’ün programlanabilir tuşları sayesinde kendi komutlarınızı yaratabilir, komutları mouse’un yerleşik hafızasında saklayabilir ve bir dokunuşla tümüne erişebilirsiniz. G600’ün ergonomik tasarımı ise uzun saatler süren oyunlar boyunca elinize konforlu bir destek sağlar.

     Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız G600 ile ilgili değerlendirmesinde, “Logitech G600 MMO Gaming Mouse, deneyimli MMO oyuncularıyla yapılan deneme ve test süreci sonrası tasarlandı. Mouse’un baş parmak panelinin, en konforlu ve kolay kullanımı sağlayacak şekilde tasarlanması için uzun bir araştırma ve geliştirme süresi harcandı. Parmaklardaki yorgunluğu ve hatalı tıklamaları azaltmak için özel olarak tasarlanan G600’ün tuşlarındaki farkı ve geliştirilmiş özelliklerini kullanıcılar hemen hissedecekler” dedi.

     Aktif yerleşik profilleri kolayca tanımlayabilmeniz için G600’ün başparmak panelinin RGB aydınlatması 16 milyondan fazla renk seçeneğiyle tamamen özelleştirilebiliyor. Aydınlatma sürekli açık kalabildiği gibi, yanıp sönebiliyor, sürekli değişecek şekilde yapılandırılabiliyor ya da kullanıcının belirlediği hareketsiz kalma süresinden sonra kısılacak şekilde ayarlanabiliyor.

     Logitech G600 MMO Gaming Mouse’un Ağustos 2012’de Türkiye’de satışa sunulması ve satış fiyatının 79.99 Euro olması bekleniyor.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler