Lollipop Chainsaw Batı'da Warner Bros'a Emanet

Juliet size sevimli görünebilir, ama testere ile zombilere pek sevimli geldiğini sanmıyorum
01.08.2011 12:51 Alkan Adakaner


     Lollipop Chainsaw, duyurulması ile birlikte tartışmalara yol açan bir oyun olmuştu. Bazı oyuncular ponpon kızın şiddet gösterisi fikrini orijinal bulurken, bazıları ise saçma bir fikir olduğu görüşünde.
 
    Tartışmalar devam ederken Warner Bros bu fikri beğendiğini açıkladı, çünkü Lollipop Chainsaw'un Batı'daki yayıncısı Warner Bros oldu. Oyunu Japonya'da ise Kadokawa Games dağıtacağını açıklamıştı.

    Oyunun hikayesi Dawn of the Dead'in yazarı James Gunn tarafından kaleme alındı. Gocih Suda ve Akira Yamaoka da bu süreçte ünlü isme yardımcı oldu. Juliet adlı San Romero Lisesi öğrencisi bir ponpon kızı yönettiğimiz oyunda testeremiz ana silahımız olacak. Ayrıca çok farklı akrobatik hareketler yapma şansımına da sahip olacağız.

    Shadows of the Damned ile beklenilen satışları yakalayamayan Grasshopper bakalım bu defa istediğini elde edebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler