Lollipop Chainsaw'dan Akrobatik Görüntüler

Bu koridorda ilerlemek hiç de kolay olmayacak.
02.08.2011 19:57 Levent Polater

 
    Farklı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Lollipop Chainsaw, otoriteleri ikiye bölen bir oyun durumunda. Ana karakterin ponpon ve şiddet düşkünü bir kız olması bazılarını heyecanlandırsa da kimileri bunu saçma buluyor.
 
     Batı'daki yayıncılığını Warner Bros'un üstleneceği cel-shaded grafiklere sahip olan Lollipop Chainsaw için yeni görseller de gelmeye devam ediyor. 

      Hikayesi Dawn of the Dead'in yazarı James Gunn tarafından oluşturulan yapımda Akira Yamaoka ve Goichi Suda gibi ünlü Japon yapımcıların da yardımları söz konusu. Juliet adlı bir lise öğrencisini kontrol edeceğimiz yapımda düşmanlara kıyım yapacağız. Ponpon kız olmasının verdiği esneklik avantajını da kullanacak olan Juliet bir çok estetik hareketle saldırılarını süsleyecek gönlümüzü çelecek.
 
     Şimdilik çıkış tarihi bilinmeyen yapım PS3 ve Xbox 360'a göz kırpıyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler