Lollipop Chainsaw'dan Boss Videosu

Boss mücadeleleri oyunu daha zevkli hale getirecektir
13.01.2012 10:06 Alkan Adakaner

 
     Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw'un yeni videosu yayınlandı, bu videoda oyundaki boss karakterlerden birisi olan Swan adlı çılgın kişiliği tanıma şansı yakalıyoruz.
 
     Dünyanın kaosa sürüklenmesi ve insanların yok olması konusunda histerik duyguları olan Swan bunun için öncelikle ana karakterimiz Juliet ile hesaplaşmak zorunda kalacak gibi görünüyor. Eminim o bu yolda Juliet'in yok edeceği tek karakter olmayacaktır.  
 
       2012 yılında piyasaya çıkacak olan Lollipop Chainsaw Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor ve zombilerin yanı sıra Juliet gibi sevimli bir karaktere sahip olması oyunun en büyük artıları arasında bulunuyor. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 23 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler