Lollipop Chainsaw'dan Yeni Oyun içi Video

Anlaşılan elektrikli testere Juliet'e ağırlık yapmayacak
03.01.2012 23:17 Alkan Adakaner

      Juliet Starling adlı bir ponpon kızı yönettiğimiz Lollipop Chainsaw'un yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda ana karakterimizi yanından hiç ayırmadığı testeresi ile zombilere zor anlar yaşatırken görüyoruz.
 
       Oyunun videosunda gerçekçiliğin göz ardı edildiği (gerçekçi olması gerekmiyor) rengarenk grafiklere rastlıyoruz. Karakterler, çevre tasarımı ve efektler gerçekten de çok dikkat çekici. Bir bakıma oyunun Japonya'dan çıktığını belli ediyor.
 
      Ayrıca videoda Lollipop Chainsaw'un beklediğimiz gibi kanlı bir oyun olmayacağı da netlik kazanmış bulunuyor. Şiddet oranının düşük olduğu oyunda rehine kurtarma gibi çeşitli görevlerin de bulunduğunu bu videoya bakarak anlıyoruz.
 
      Henüz çıkış tarihi netlik kazanmayan oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlandığını da tekrar belirtelim. Lollipop Chainsaw'un yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3861]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler