Lollipop Chainsaw'dan Yine Kanlı Bir Video

Juliet Starling oyuncuların gözdesi olacak gibi görünüyor
31.10.2011 09:37 Alkan Adakaner

 
     Grasshopper Manufacture'ın yeni oyunu Lollipop Chainsaw'un yeni videosunda sevimli ponpon kızımız yine iş başında. Üstelik bu defa onun akıl hocası konumunda bulunan Morikawa adlı yaşlı amcayla da tanışıyoruz.
 
      Cadılar Bayramı dolayısıyla hazırlanan bu videoya bakacak olursak ana karakterimiz Juliet Starling'in yeni düşmanlarını da görüyoruz. Fransız devriminden daha fazla kafa koparacağımızın söylenmesi ise bizi ne kadar kanlı bir oyunun beklediğinin göstergesi.
 
      Diğer yandan videoda "sex"e hazır olun mesajının verilmesi ise Grasshopper'ın reklam kampanyasının ne üzerine kurulacağını da belli ediyor. Umarız sırf Juliet'in seksiliğini kullanıp basit bir oyunla karşımıza çıkmazlar.
 
      2012 yılı içinde Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler