Lollipop Chainsaw'un Kapak Tasarımı Yayınlandı

14.12.2011 18:18 Alkan Adakaner

     
    Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw adlı ilginç bir isme sahip oyunu sanırım konsol dünyasını yakından takip eden oyuncuların hepsi duymuştur. Özellikle oyunun ana karakteri oyuncuların ilgisini çekmişti.

    Juliet Starling adlı tatlı mı tatlı bir ponpon kızı (aslında ailesi zombi avcısı) yönettiğimiz oyunda testeremiz ile zombileri parçalara ayıracağız. Oldukça eğlenceli bir yapısı olacakmış gibi görünen oyunun kapak tasarımı yayınlandı.
 
        Henüz çıkış tarihi belli olmayan, ama Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığı açıklanan oyunun PS3 sürümüne ait kapak tasarımını aşağıda bulabilirsiniz. Xbox 360 kapağı da tıpa tıp aynısı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler