Looney Tunes Çizgi Filmleri Geri Dönüyor

22.04.2020 16:43 Özgür Eroğlu

 
Çoğumuzun çocukluğunu, gençliğini, hatta orta yaşlarını bile keyifli hale getiren Looney Tunes çizgi filmleri geri dönüyor.

27 Mayıs'ta yayın hayatına başlayacak olan streaming platformu HBO Max ile birlikte Looney Tunes çizgi filmleri geri dönüyor. Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety ve Yosemite Sam gibi sevdiğimiz Looney Tunes çizgi filmleri; yenilenmiş çizimler, yeni seslendirmeler ve yepyeni maceralar ile geri dönüyor.

HBO Max, 27 Mayıs'ta erişime açılacak, ancak ne yazık ki ülkemizde ne zaman erişilebilir olacağı belli değil. En azından umuyoruz ki 27 Mayıs'ta yerelleştirme olmadan kullanabilelim. Looney Tunes için yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler