Lord of the Rings: War in North'tan Görüntüler

Kar fırtınası içinde savaşmak işimizi daha da zorlaştıracak
01.02.2011 19:44 Alkan Adakaner


     Yüzüklerin Efendisi'nin kitapları ve filmlerinin hayranı her oyuncu bu ünlü ismin oyunlarına da ilgi gösteriyordur. Tabi Lord of the Rings adını taşıyan her oyun da kaliteli olmadı. 
 
       Bu defa ise Snowbling Studios'un tarafından Kuzey'deki büyük savaşın anlatılacağı Lord of the Rings: War in North geliştiriliyor ve umudumuz bir hayli yüksek. Zaten oyunun videoları da oldukça etkileyiciydi.

      3 kişiye kadar co-op desteğin bulunacağı War in North'un 4 yeni ekran görüntüsü daha ortaya çıktı. Bu görüntülerde yine karlı topraklarda savaşa girdiğimizi görüyoruz. İşimiz hiç de kolay olmayacak gibi görünüyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler