Lords of the Fallen 2'nin Logosu Paylaşıldı

11.01.2021 22:44 Gazali Çetinkaya

 
CI Games, Souls serisinden esinlenen aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen 2'nin logosunu paylaştı.
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski'nin belirttiğine göre Lords of the Fallen 2 şirketin şimdiye kadarki en büyük projesi. "Önceki oyun tam fiyattan, tam özellikli bir yapım olarak çıkış yaptı ve devam oyununa daha geniş kapsamlı olarak yaklaşıyoruz. Devam oyunu seriyi karanlık fanteziye taşıyacak ve yeniden düzenlenmiş ve zorlayıcı bir savaş sistemi sunacak."
 
CI Games, birkaç yıl önce oyunu ilk duyurduklarında AA ölçeğinde bir yapım olmasının planlandığını belirtti fakat o zamandan bu yana oyun oldukça büyümüş. Souls oyunu severler topluluğun da ötesine geçip oldukça popüler bir oyun ve Sniper Ghost Warrior gibi uzun yıllar devam edebilecek bir seri olma şansı görülüyor. 
 
Lords of the Fallen 2, CI Games stüdyosu Hexworks tarafından PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen 2 Platformlar: PC Geliştirici: Defiant Development Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler