Los Santos’da Eğlence Bitmiyor: GTA V’de Eğlencenin 14 Alternatif Yolu

25.12.2015 20:10 Tunahan Safdır

 
     Los Santos’da Eğlence Bitmiyor: GTA V’de Eğlencenin 14 Alternatif Yolu 

     Efsanevi seri GTA, beşinci oyunuyla da oldukça geniş bir oynanışa sahip. Süper güçlerden tutun da bir bir kuşun bakış açısıyla şehrimizi gezebileceğimiz sınırsız eğlenceyi içerisinde barındırıyor. "Nereden başlasak? Nasıl yapsak?" gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa, işte bu rehber tam size göre. 

     Şehre ilk adım attığınız andan itibaren şunu fark edeceksiniz; bu oyunda sınır yok! Dilerseniz mafya kartellerinin amansız çatışmasını anlatan hikayenin büyüsüne kendinizi kaptırabilir ya da bizler gibi şehri karış karış gezerek birbirinden farklı oyunları deneyimleyebilirsiniz.

     Her köşe başından başka bir aksiyonun çıktığı oyunda, sizler için en beğendiğimiz 14 alternatif oynanışı derledik.

     Şimdi gelin bunlara bir göz atalım.

     1. Yakarım Bu Gezegeni!
   

     San Andreas’ı yakabileceğinizi biliyor muydunuz? Bunun için tek yapmanız gereken bir jerry can bulmak ya da Ammu-Nation dükkanında 25 Dolara satın almak. Peki neden elimizde bir depo benzinle sağa sola koşturalım ya da molotof kokteylleri hazırlayalım? Cevap basit. Neden olmasın?

     2. Ruhsal Hayvanını Söyle, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim
    
 
     Oyunda kelimenin tam anlamıyla hayvan olabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken bir kaktüs bitkisi yetiştirmek ve bu bitkiyi afiyetle tüketmek.

     3. Çünkü Trafik Canavarı Olmak Gayet Normaldir
    

     GTA serisini, en eğlenceli yapan durumlardan birisi de tam bir trafik canavarına dönüşebilmek. Yeni oyun ile birlikte bu durum çok daha ileriye gidiyor. Artık çok yaratıcı küfürler eşliğinde bir trafik canavarına dönüşebilirsiniz.

     4. "Ben Hiç Zeplin Görmedim" Demeden İki Kere Düşünün
 

     Atomic zepline atlayın, Los Santos’u tüm ihtişamıyla izlemeye koyulun.

     5. Neden Bir Jet Uçurmayasınız Ki?
 
 
     "Yok efendim zeplin beni kesmiyor, çok yavaş gidiyor. Canım sıkılıyor," diyorsanız, her zaman bir Hydra Jet kaçırabileceğinizi unutmayın.

     6. Sinema Modu Mu? O Da Ne?
  
  
     Single player modunda, hikayeyi oynamaya devam ettikçe sizlere bir seçenek sunulacak: Director Mode. Bu mod sayesinde (Ve tabii ki gelişmiş grafik motoru desteğini de unutmayalım) aksiyonu çok daha verimli bir şekilde izleyebilir, karakterinizin oynanışına uzaktan göz atabilirsiniz.

     7. Motosiklet Yarışları İçin Start Verildi!
  
  
      Mount Chiliad dağının eteklerinde, bir motosiklet parkına rastlayacaksınız. Burada kendi rotanızı belirleyerek dağın zirvesine giden yolda şahane bir yarış keyfi elde edebilirsiniz. Ölme ihtimaliniz oldukça yüksek.

     8. “Ben Binemem; Benim Yükseklik Korkum Var!”
 
 
     Del Perro Pier Lunaparkı'nda emrinize hazır bir roller coaster var. Şehrin her bir bölgesini ziyaret etmeniz için oldukça önemli bir detay.

     9. Maviye Yolculuk
 
    
     Bu yaz Ege sahillerine inmekten bahsetmiyoruz elbette. GTA V’de su altında da keşfedilmeyi bekleyen oldukça geniş bir dünya mevcut. Hemen bir dalgıç kıyafeti satın alıp aksiyona geçmenizi öneririz.

     10. Egzersiz Zamanı Geldi
    

     Aksiyon sporları sizin için çok fazla geldiyse, şehrin diğer imkanlarını değerlendirebilirsiniz. Michael’s Stately Crip’te gold oynayabilir, yoga dersleri alabilir, yüzme ya da koşu antrenmanlarına katılabilirsiniz.

     11. Hırsız Var!


     Biraz nakite mi sıkıştınız? GTA 5’de bu durum hiç problem değil. Alkol dükkanları, benzin istasyonları ya da 7/24 açık süpermarketler, soymanız için sizleri bekliyor!

     12. Sevgili Los Santos Halkı: Av Mevsimimiz Başlamıştır
 
   
      Kuş, yaban domuzu, çakal ya da geyik... Chiliad Mountain State yabani yaşam alanına giderek avlanabilirsiniz. Üstelik bununla böbürlenebilmeniz için fotoğraflarını Cletus’a gönderebilir, üzerine ekstra nakit kazanabilirsiniz.

     13. "Selfie Çekelim Mi Canım? Facebook’a Koyarız."
     

     21. yüzyılın en büyük gelişmelerinden selfie, GTA 5’de de olmazsa olmazdı. Evet, oyunda şahane anlar yakalamanıza olanak tanıyan bir selfie uygulaması mevcut.

     14. Eğlenceye Start Verin, Performans Bilgisayarına Geçin
 
    
     Seçenekler bu kadar sınırsız, eğlence bu kadar üst seviyede yaşanırken, oyun bilgisayarı modelinizin sizi yarı yolda bırakması elbette hoş olmaz. Canavar gibi bir performansı oynanabilir bir hale getiren Monster gaming laptop modelleri için web sitesini inceleyebilirsiniz.
 
-BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 19 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler