Lost Odyssey Ücretsiz Oldu

15.12.2016 01:39 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz gün BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite oyunları Xbox One'ın geriye uyumluluk sistemine eklendi ve böylece kütüphanedeki oyun sayısı 300 adeti aştı. Microsoft da oyun sayısının 300 adeti geçmesi şerefine neredeyse tüm kullanıcılarına Lost Odyssey'i ücretsiz olarak veriyor. 
 
   Microsoft'un açıklamasına göre ücretsiz Lost Odyssey; Çin, İsrail ve Türkiye üzerinde ulaşabilir değil. Belirtilen bu üç ülke dışındaki hesaplara sahip kişiler 31 Aralık tarihine kadar oyunu indirebilir. 
 
   Mistwalker ve Feelplus'ın 2008 yılında (Japonya 2007) Xbox 360 için sunduğu JRPG türündeki yapım, geriye uyumluluk sistemi sayesinde Xbox One üzerinde de ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Odyssey Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler