Lost Planet 2'nin PC Sürümü Çıktı

15.10.2010 13:41 Ersin Kılıç


 
     İlk oyunu ile bizleri karlı bir maceraya sürükleyen Lost Planet, özellikle atmosferi ile oldukça başarılı bir görünüm sergilemişti. Yeni nesilin ilk oyunlarından biri olmasının getirdiği avantajı da iyi kullanan oyunun ikinci versiyonunda ise eriyen karlar ve daha tropikal bir atmosfer ile karşılaşmıştık. Tabi oyunun co-op olması ve değişen yapısı malesef bir artı yerine büyük bir eksi olarak karşımıza çıkmıştı.
 
     Geçtiğimiz Mayıs ayında PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alan Lost Planet 2, PC kullanıcılarının karşısına ise bu hafta çıkıyor. Bugünden itibaren resmi PC çıkışını yapan oyun özellikle daha iyibir grafik paleti ile çıkışını yapıyor. PC sürümünün en büyük avantajı ise NVidia 3D ve DirectX 11 desteğini içermesi oluyor.
 
     PC kullanıcıları biraz geçte olsa E.D.N. III macerasına katılıyor...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 49 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler