Lost Planet 3 Duyuruldu!

Karları özledik.
10.04.2012 15:34 Erkut Köse

  
   İlk oyunu 2006 yılında çıkan TPS serisi Lost Planet'in 3. oyunu yüzünü gösterdi. Yayıncılığını Capcom'un üstlendiği yapımın, bu kez geliştirici koltuğunda Spark Unlimited boy gösteriyor.
 
   Oyunun yapımcılığını üstlenen Spark Unlimited, aslında çoğu kişinin hatırlamakta güçlük çekebileceği bir şirket. 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren firmanın en fazla çıkan oyunu ise PlayStation 2 için piyasaya sürülen Call Of Duty Finest Hour. Her ne kadar iddialı bir yapım olsa dahi, aldığı ortalama notlar, onun diğer COD oyunlarının yanında sönük kalmasına neden oldu.
 
   Lost Planet 3 duyurusunun ardından bir de video yayımlanmış durumda. CGI olarak hazırlanmış videoda yaralı bir karakterin girdiği büyük bir mücadele konu alınmış. Talihsiz karakterimizin silahında çıkan sorun, onu yaratıklarla baş başa bırakıyor. Neyse ki devasa robotumuz yardımımıza yetişiyor ve savaşın içerisine giriyoruz. Burada gözümüze çarpan asıl nokta ise karlı mekanlara geri dönmemiz. Ayrıca videonun sonunda oluşan kar fırtınası da değişken çevrenin olma ihtimalini akıllara getiriyor.
 
Oyunun yapısı ile ilgili bilgilerimiz yok, ancak videonun sonunda platformlar ve çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi sahibi olabiliyoruz. Buna göre Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunun 2013 yılında raflardaki yerini alması bekleniyor. Ancak tam olarak bir tarih verilmiş değil.
 
PC versiyonu için ise şu anda pek bir şey söylemek mümkün değil. Ama Capcom'un serinin önceki oyunlarından gelenek haline getirdiği üzere ileride PC platformuna çıkarılması da olası.
 
Videoyu aşağıdan seyredebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spark Unlimited Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 26 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler