LotR: War in the North'tan Hikaye Videosu

Kuzeydeki tehlikeyi durdurmamız gerekiyor.
11.07.2011 12:52 Ersin Kılıç


     Oyuncuları Orta Dünya'ya tekrar çağıran Lord of the Rings: War in the North için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. War in the North'un bu yeni videosunda hikayedeki bazı noktalara değinilmiş.
 
     "Karanlık zamanlarda" diyerek açılışını yapan videoda ilk dikkat çeken nokta CGI sahneler oluyor. Oyunun daha önceki videolarında çok fazla CGI sahneye yer verilmemişti. Bu videoda ise oyunda CGI sahnelerin de karşımıza çıkacağını anlıyoruz.
 
     Bu yeni videoda Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden görüntüler kullanılarak hikayenin kuzeyde nasıl işlediği anlatılmış. Videonun ilk dakikalarında Sauron birliklerinin, Shire'a geldiği anlara yer verilmiş. Yüzük Kardeşliğinin kurulduğu, ekibin Moria madenlerine giriş yaptığı anlarda ise Kuzey'de başka bir tehlikenin yükseldiğine değinilmiş. Videonun ilerleyen dakikalarında ise Kuzeyi kurtarmak üzere yola çıkan ekibin, Rivendel'de Elrond ile görüşme yaptığına şahit oluyoruz. Videonun son dakiakaları ise oynanış görüntüleri ile süslenmiş.
 
     Açıkçası birkaç oynanış videosu ile beni biraz hayal kırıklığına sürükleyen War in the North'un bu videosundaki kurgudan dolayı biraz gaza geldiğimi itiraf etmeliyim. Tabi bunda Yüzüklerin Efendisi özleminin de etkisi büyük. Umarız beklediğimize değecek ve yapımın hayranlarını tatmin edecek bir oyun ile karşılaşırız. Film görüntüleriyle de süslenen oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler