LotR: War in the North'tan Kardeşlik Videosu

Karakter sembolleri bir arada..
26.09.2011 11:52 Ersin Kılıç


     Orta Dünya'ya dönüş yapacağımız Lord of the Rings: War in the North'un yeni yayınlanan videosunda oyunda yönlendireceğimiz karakterlerin güçlerine değinildiğini görüyoruz.
 
     Üç kişilik co-op desteği ile oyun severlere eğlenceli dakikalar vaat eden oyunun bu videosunda seçebileceğimiz üç karakterin de ana güçleri üzerinde durulmuş. Bu karakterlerde kılıcı son derece keskin olan savaşçı, koruma ve saldırı büyüleri yapabilen büyücü ve baltası ile gücünün sınırlarını zorlayan cüce yer alıyor.
 
     Souron'un Kuzey'de yer alan birliklerine karşı mücadele edeceğimiz oyunun bu videosunda bir çok oynanış dinamiğine ve farklı mekanlara da yer verildiğini görüyoruz. 4 Kasım'da çıkacak olan oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler