Louis Vuitton, Riot Games’e Sponsor Oldu

23.09.2019 13:17 Hamit Can Sayılgan

 
     Dünyaca ünlü moda markası Louis Vuitton, League of Legends oyunuyla elektronik spor dünyasının devi Riot Games ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. 
 
Riot Games'in açıklaması:
 
     Bugün Louis Vuitton ve Riot Games'in, sembolleşmiş Fransız markasını ve League of Legends esporunu bir araya getireceği önemli işbirliğini açıklayacağımız için gurur duyuyoruz. Louis Vuitton, Riot'la birlikte çalışarak 2019 Dünya Şampiyonası'nda verilecek ve esporun en prestijli ödülü olarak görülen Sihirdar Kupası'nın içine konacağı eşi benzeri görülmemiş ve türünün tek örneği bir Kupa Taşıma Kutusu tasarlayacak. Louis Vuitton daha önce de FIFA Dünya Kupası, Rugby Dünya Kupası ve yelkencilik alanındaki Amerika Kupası için de benzer kutular tasarlamıştı. Bir espor şampiyonası için ilk kez tasarlanacak söz konusu kutu, hem geleneksel Louis Vuitton ustalığını hem de League of Legends evreninden esinlenen, çağdaş ve teknolojik unsurları içerecek. Ayrıca Louis Vuitton ve Riot Games, diğer League of Legends dijital içeriklerinin yanı sıra Louis Vuitton’un kadın koleksiyonlarının sanat direktörü Nicolas Ghesquière tarafından tasarlanan özgün şampiyon kostümlerini ve kapsül koleksiyonunu da duyuracak.
 
League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası, 2 Ekim tarihinde başlıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 7 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler