Lovecraft Country'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

25.07.2020 17:17 Özgür Eroğlu

 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği yeni korku dizisi Lovecraft Country'den yeni bir fragman paylaşıldı. HBO'da yayınlanacak olan dizinin yaratıcılığını Misha Green yapıyor.
 
Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. 1950'li yıllarda kayıp babasını aramaya çıkan Atticus Freeman'ın hikayesine odaklanacak. Dizinin ve kitabın isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor. Kitabın kendisi ise özellikle Lovecraft'ın ırkçılığına dair bir eleştiri niteliğinde diyebiliriz.
 
Ayrıca bu fragmanda sonunda Ctulhu Mitolojisi'ne ait canavarları kısa da olsa görebiliyoruz. Dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler