LucasArts'tan Wii U'ya MMO Oyunu Geliyor

06.04.2012 23:39 Samet Konuksal


     İki ay uzağımızdaki E3 2012 adına firmalar sürprizleri biriktirirken, bazıları şimdiden ortaya çıkmaya başladı. E3 2012'nin yer planında, LucasArts'a ait bir proje ortaya çıktı.
 
     NeoGAF forumlarında keşfedilen bilgiye göre fuar için MapYourShow adlı sitede oluşturulan yer planında LucasArts'ın Wii U için hazırladığı MMO oyununa dair bir giri bulunuyor. Bu her ne kadar oyuncular için 'sinyal' unsuru taşısa da, yanlışlıkla yapılan bir şey de olabilir.
 
     Tabi ki yanlışlık riski yüksek olsa da, LucasArts'ın daha önce çıkan haberlerinde yeni nesil konsollar için projesinin bulunduğunu, açık dünya RPG'si yaptığını ve online sistemler üzerine keşiflerde bulunduğunu biliyoruz. Duyuruların üst üste patlayacağı fuarı merakla bekliyoruz!
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler