Luigi’s Mansion 2 HD İçin Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Geldi

06.06.2024 11:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nintendo ve geliştiriciliğini Next Level Games stüdyosunun üstlendiği Luigi's Mansion 2 HD için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yaklaşık olarak 4 dakikalık bu fragman içerisinde oyuna genel bir bakış sunuluyor ve nasıl bir yapıya sahip olacağını bu sayede görebiliyoruz.
 
Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
Çözülmesi gereken özel bulmacalarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Luigi's Mansion 2 HD aynı zamanda yakalanması gereken hayaletleri de beraberinde getiriyor. Perili konağa dağılmış olan karanlık ayın parçalarını bulmaya çalıştığımız yapım içerisinde çeşitli görevlerde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Burada yer alan hayaletleri emmek için süper güçlü hayalet avlama aletimizi kullanmaya başlıyor ve bu aracın adı ise Poltergust 5000 olarak karşımıza çıkıyor. Tüyler ürpertici ortamlarda bulunduğumuz oyunda konağın her köşesini aramak durumundayız.
 
İlk olarak Nintendo 3DS sistemi için piyasaya sürülen bu ürkütücü eğlenceli macera şimdi Nintendo Switch konsoluna HD olarak geliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kovboy Temalı Çiftçilik Oyunu Cattle Country Duyuruldu 1 Saat önce Phantom Breaker: Battle Grounds Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler