Luigi’s Mansion 2 HD'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

11.03.2024 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, yeni bir açıklama yaparak Luigi's Mansion 2 HD sürümünün 27 Haziran tarihinde Switch konsoluna geleceğini duyurdu. Luigi's Mansion 2 ilk olarak 20 Mart 2013 tarihinde Japonya'da, 24 Mart 2013 tarihinde Kuzey Amerika'da ve 28 Mart 2013 tarihinde Avrupa'da 3DS için piyasaya sürülmüştü.
 
Oyunun orijinali 3DS cihazlarına geldi 
 
 
 
Daha önce Kuzey Amerika'da Luigi’s Mansion: Dark Moon adıyla bilinen Luigi's Mansion 2 şimdi ise Switch konsolunda yer bulmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde çözülmesi gereken farklı ve çeşitli bulmacalar, yakalanması gereken hayaletler ve daha fazlası yer alıyor. Karanlık ayın parçalarını geri almak için atılabileceğiniz bu macerada süper güçlü hayalet avlama aracınızla beraber ilerlemeye çalışıyorsunuz.
 
Büyüleyici bir konak içerisinde yer alabileceğiniz bu yapımda her bir köşeyi tek tek arayabiliyor, ilk etapta Nintendo 3DS cihazı için piyasaya sürülen bu yapım, yenilenmiş mekanikleri ve görselleri ile beraber HD olarak Switch konsoluna geliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler