Luigi's Mansion 3'ün Çok Oyunculu İndirilebilir İçeriği İki Ay Erken Çıktı

04.03.2020 13:18 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Luigi's Mansion 3 için “Multiplayer Pack” indirilebilir içeriğinin ilk bölümünü bugün itibarıyla yayınladı. İndirilebilir içeriğin normalde 30 Nisan'da yayınlanması planlanıyordu, neredeyse iki ay erken çıktı.

İlk bölüm çok oyunculu ScreamPark modu için üç yeni mini oyun, Luigi için üç yeni temalı kostüm ve co-op ScareScraper modu için yeni hayaletler içeriyor. İndirilebilir içeriği satın alan kullanıcılara ayrıca Hikaye modu ve ScareScraper modunda kullanılabilecek “Flashlight Type-P” adlı Polterpup ışığı veriliyor.

İkinci bölüm 31 Temmuz'da çıkacak ve o da çok oyunculu ScreamPark modu için üç yeni mini oyun daha, üç yeni temalı ScareScraper kostümü ve yeni hayaletler içerecek.

İkisinin de bulunduğu paketin fiyatı $9.99.
 
Bunun yanı sıra versiyon 1.3.0 güncellemesi yayınlandı. Bazı yeni içerikler, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeriyor. Güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Luigi's Mansion 3 Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

İndirilebilir içeriğin fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Luigi's Mansion 3 Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler