Lumines: Electronic Symphony Vita'ya Geliyor

Blokları parmak ucunuz ile şekillendirin.
12.12.2011 16:16 Ersin Çakı


     Birçoğumuzun belli bir dönem oynadığı ve klasikler arasına ismini yazdıran Tetris oyunları, günümüze kadar popülerliğini sürdürmeyi başardı. Bügün piyasada bribirinden farklı birçok Tetris oyunu bulunuyor. Her oyunun kendine has modları ve aşamaları bulunmakta. Kimi modlar çok sevilse de kimisi insanı çileden çıkarabiliyor.

     Tetris müzik ile buluştu, ortaya bu muhteşem oyun çıktı.

     Lumines'de bir Tetris oyunu. Fakat Lumines'i diğer Tetris oyunlarından ayıran büyük bir özelliği bulunuyor. Şimdiye kadar Playstation 2 ve Playstation Portable konsolları için yayınlanmış olan oyun, 5 yılı aşkın bir süre sonra PS Vita ile sevenlerine tekrar merhaba diyecek. Elektronik müzik tarihinin en ünlü isimlerine ait parçaların yer aldığı oyunda, Vita'nın arka ve ön dokunmatik paneli kullanarak oyun esnasında ritm tutturulabilecek.

     Vita'nın OLED ekranı için 3D grafik motoru ile yeniden şekillenen Lumines, Q Entertainment tarafından geliştiriliyor. İşte James Mielke'in Playstation Blog ile yaptığı röportaj.

     Aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lumines: Electronic Symphony Platformlar: VITA Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Q Entertainment Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 20 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler