M.A.G. Beta Süresi Uzatıldı

M.A.G. Beta
23.11.2009 13:02 Talha Aynacı

250 oyuncuyu aynı savaş ortamında birleştirecek olan M.A.G. beta sürümü, hem meraklıların denemesi için hem de olası hataların giderilmesine yardımcı olması için geçtiğimiz aylarda aktif edilmişti.
 
Normal bitiş süresi 20 kasım olan M.A.G. betası,  Zipper Interactive'in resmi duyurusu ile 1 hafta daha uzatıldı. Yapımcı firma kısa bir süre sonra sırada ki beta denemelerine nasıl dahil olunacağının detaylarını duyuracak.
 
26 Ocakta piyasaya sürülmesi beklenen yapımın beta sürümü hakkında açıklamada bulunan Zipper; " 7 gün 24 saat açık tuttuğumuz server'larımızda, yardımlarınız bizim için çok değerli ve gelen yoğun istekler bizi daha da heyecanlandırıyor." diyerek oyunun beta sürümüne olan ilgili vurguladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
M.A.G. Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler