M.A.G.'in Liderliğinde Bir Türk Var

23.11.2010 18:28 Ersin Kılıç


 
     Yeni nesil ile birlikte çoklu oyuncu modu bulunan oyunlarda tabi ki çok daha fazla tutulur oldu. Hikaye modundan sonra multiplayer modlarına dalan oyuncular ard arda seviye yükseltip prestij açmaya başladılar.
 
     Zipper Interactive imzasını taşıyan M.A.G. ise sadece online modlara sahip olan bir oyun. Peki M.A.G.'in oyuncu listesinin zirvesinde Türk bir oyuncunun yer aldığını biliyor muydunuz? Oyunda TR ATATURK klanının da kurucusu olan BiGBOSS_UGUR (Uğur) nikli klan oyuncusu M.A.G.'in sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
 
     TR ATATURK klanına ve Uğur arkadaşımıza bu başarısından dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. M.A.G.'in sıralamasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
M.A.G. Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: SCEE Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler