MAJ3R, LDLC Takımına Transfer Oldu

06.04.2019 02:18 Hamit Can Sayılgan

 
      Geçtiğimiz günlerde CS:GO kadrosu ile yollarını ayıran Team LDLC, yeni kadro oluşturma kararı aldı ve yeni takımın ilk oyuncusu duyurdu. Fransız takımın transfer ettiği ilk oyuncusu eski Space Soldiers oyuncusu Engin "MAJ3R" Küpeli oldu. Daha öncesinde de LDLC takımında mücadele eden 28 yaşındaki profesyonel oyuncu, yeniden eski takımına geri döndü. Transfer öncesinde sosyal medya üzerinden açıklama yapan MAJ3R, Space Soldiers takımında geçirdiği 2 yılın çok değerli ve essiz olduğunu vurgularken takımdan ayrılma kararının zor bir süreç olduğunu belirtti ve herkese teşekkür etti.
 
     Team LDLC, Engin "MAJ3R" Küpeli'nin transferinin ardından eski Envy takım oyuncusu Christophe "SIXER" Xia'yı da transfer ettiğini duyurdu. Geçmişte SIXER ile MAJ3R, Millenyum takımında birlikte oynamıştı.
 
     Team LDLC yeni CS:GO kadrosu ile ilk mücadelesini 9 Nisan tarihinde ESEA Sezon 30 Avrupa ve 12 Nisan tarihinde Charleroi Esports turnuvasında verecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler