MDK 2 HD En Sonunda Bizlerle mi?

MDK 2, hem hikayesi hem de espirileri ile bir efsane konumunda.
12.08.2011 21:17 Burçin Aygün

 
     Bir klasik olan ve hem oynanışı hem de espirili hikayesi ile bir efsane konumundaki MDK2 bildiğiniz gibi HD versiyonu ile geliyor. Geçen sene duyurulan, dört ay sonra WiiWare semalarında gözüken MDK 2 HD en sonunda PC'ler için de bizlerle beraber olacak.
 
     Bioware'in bu klasik oyunu HD olarak gelecek ay, yani Eylül 2011'de satışa sunulacak. Orijinal ekibin yine iş başına geçtiği HD yeniden yapımda, görsellik ve oynanış için büyük çaba harcandığı, kalitesi ile oyuncuları oldukça tatmin edeceği, yine yapımcılar tarafından dile getirildi.

     MDK 2 HD'ye, nostaljiyi yeni formunda yaşamak isteyenler ve bu klasiğe daha önce ulaşmamış kimseler Eylül ayında, 14.99 dolar ödeyerek kavuşabilirler.

;
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MDK 2 HD Platformlar: PC Wii Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler