MDL Chengdu Major Dota 2: Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

23.11.2019 11:53 Hamit Can Sayılgan

 
     Valve & MDL işbirliği ile Çin'de düzenlenen MDL Chengdu Major, Dota 2 turnuvasında Playoff 4. gün karşılaşmaları oynandı. Alt turda Team Liquid ile Alliance ve Invictus Gaming ile beastcoast karşı karşıya geldi. Team Liquid, Alliance'ı 2-0, Invictus Gaming, beastcoast'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bir sonraki etapta Team Liquid, Evil Geniuses ile Invictus Gaming ise J.Storm ile eşleşti. Karşılaşmalar sonucunda Evil Geniuses, Team Liquid'i, 2-0 mağlup ederek alt tur yarı final etabına yükseldi. Invictus Gaming ise J.Storm karşısında 2-0 galibiyet elde ederek alt tur yarı finalinde Evil Geniuses'ın rakibi oldu. 
 
      Evil Geniuses - Invictus Gaming karşılaşmasının galibi alt turda finale yükselecek ve burada TNC Predator - Vici Gaming üst tur yarı finalinde mağlup olan takımla eşleşecek. Alt tur finalinde galibiyet elde eden takım ise turnuvanın büyük finalinde üst tur finalistiyle karşı karşıya gelecek.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler