MDL Chengdu Major Dota 2 Turnuvası Başladı!

16.11.2019 22:19 Hamit Can Sayılgan

 
     Valve & MDL işbirliği ile Çin'de düzenlenen MDL Chengdu Major, Dota 2 turnuvası başladı. 
 
     1 milyon dolar ödül havuzlu MDL Chengdu Major turnuvasında; Avrupa'dan Alliance ve Team Liquid, Çin'den Vici Gaming, Team Aster ve EHOME, Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan Gambit Esports ve Team Spirit, Güneydoğu Asya'dan Fnatic, TNC Predator ve Team Adroit, Kuzey Amerika'dan Evil Geniuses, Fighting PandaS ve J.Storm, Güney Amerika'dan beastcoast ve Team Unknown ve DOTA Summit şampiyonu Invictus Gaming yer alıyor. 
 
 
 
     Turnuvada yer alan 16 takım 4'lü takımlar halinde 4 gruba ayrıldı. İlk gün karşılaşmalarının ardından; A grubundan TNC Predator, B grubundan Vici Gaming, C grubundan Team Liquid, D grubundan Invictus Gaming günü 2-0 mağlubiyetsiz tamamlayarak, üst tura yerleştiler. Yarın kaybedenler karşılaşmaları oynanacak ve günün sonunda grup aşamasını ikinci olarak tamamlayan takımlar belirlenecek.   
 
17 Kasım 2019 Pazar
 
     A grubunda; PandaS - UNK, B grubunda; Fnatic - TSpirit, C grubunda; Adroit - Aster, D grubunda; bc - Gambit karşı karşıya gelecek.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler