ME3'ün Yönetmeni Oyun Sonundan Pişman Değil

14.03.2012 19:11 Samet Konuksal


     Mass Effect serisi hayranları adına epey etki bırakan bir senaryoyla kapanışını yapan Mass Effect 3 adına çeşitli çeşitli kampanyalar başlatılmıştı. Oyunun yönetmeni Casey Hudson, bununla ilgili açıklamada bulundu.
 
     Digital Trends sitesine açıklama yapan Casey Hudson, "Oyunun kolay unutulabilir olmasını istemediğimizden dolayı bunu tercih ettik." açıklamasında bulundu. Kafalarda bir çok soru işareti bırakıp vedasını yapan Mass Effect 3'ün son kısmı hakkında Hudson, "Oyuncuların aklında o gizemlerle ilgili sorular kalacak, birlikte çözmeye çalışacaklar. Sonrasında ne olacak, karakterler ne durumda bunlar oyuncuların aklında canlanacak." açıklamalarını yaptı.
 
     Her ne kadar yetkili isimden açıklama gelse de, sular durulacak gibi gözükmüyor. Mass Effect 3'ün sonundan hoşlanmayanların sayısı her geçen saat artıyor. Bağışta toplanılan toplam ücret 34 bin doları geçmiş durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler