MGS: Ground Zeroes Tasarımlı PS4'ler Geliyor

14.02.2014 13:07 Alkan Adakaner


     En iyi grafikleri Playstation 4'te vereceği düşünülen Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un motiflerine sahip bir Playstation 4 tasarımı yolda görünüyor. Sınırlı sayıda üretilecek bu Playstation 4'ler için Konami ve Sony görüşmelere başlamış.
 
  Hideo Kojima'nın bu konudaki açıklaması şu şekilde: "[SONY] × [PS4] × [MGS GZ] işbirliği girişimi devam etmekte. İleride daha fazla bilgi vereceğiz."Yani anlaşmaya varılırsa böyle bir tasarım görebileceğiz.
 
    Konami ve Sony daha önce PSP ve Playstation 3'te de benzer işbirlikleri yapmışlardı. Metal Gear Solid: Ground Zeroes için özel konsol bundle paketi duyurulabilir. Bakalım standart konsolu bulamazken bu paket buralara gelecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler