MGS: Ground Zeroes'ın Oynanış Videosu (Güncelleme)

02.09.2012 02:49 Samet Konuksal


Güncelleme: Konami'nin paylaştığı resmi videonun haricinde bahsi geçen uzatılmış demonun videosu IGN aracılığıyla yayınlandı. Hemen aşağıdan bu videoyu izleyebilirsiniz.
 ---
    Bu hafta içerisinde özel bir Metal Gear etkinliğinde duyurulan Metal Gear Solid: Ground Zeroes demosu, ilk başta internet basınına yansıtılmamıştı. Bu gece düzenlenen PAX panelinde gösterilen aynı demo, en nihayetinde bizlerle buluştu.
 
    Fox Engine'in gücünü sergileyen 11 dakikalık bu demo içerisinde herhangi bir yerde sinematik öğe kullanılmamış. Tamamiyle Fox Engine'in yapısı kullanılarak oluşturulan sahnelerde grafik, gerçekten bizleri büyülüyor. Demonun gösterimi sırasında Hideo Kojima, söylediği "Bu bir teknoloji demosu değil. Bu Fox Engine'in çalıştırdığı gerçek bir oyundan alınmış bir oynanış demosu." sözleri, Fox Engine'in gücünü kanıtlar nitelikte. Bu arada videodaki oyunun demosunun PC sürümünden alındığını ekleyelim.
 
    Kojima'nın PAX paneli sırasında yayınlanan bu demo, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un açılış bölümünü içeriyor. Yağmurlu bir gecede geçen açılış sahnesinde ilk olarak askerler bizi karşılıyor. Sonrasında ise Snake, Paz ve Chico'yu kurtarmak adına devreye giriyor.
 
    İnternet ile paylaşılan demo bu noktada bitse de, PAX panelinde gösterilen özel demonun daha da devam ettiği söyleniliyor. TheVerge sitesinde paylaşılan bilgilere göre özel demo 15 dakika sürüyor ve bu demoda Snake helikopter bile kullanıyor.
 
Kim bilir, belki bu demonun daha uzun haliyle önümüzdeki günlerde karşılaşırız. Şimdilik 11 dakikalık olanıyla idare etmek zorundayız;
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 74 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 11 Sn önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler