MGS: Ground Zeroes'tan Yeni Görseller

05.11.2013 08:05 Alkan Adakaner


     2014 yılının İlkbahar aylarında PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan (PC için duyurulmadı) Metal Gear Solid: Ground Zeroes'a ait yeni görseller de yayınlandı. Oyunun bu görsellerine bakarak şimdiden harika grafiklerle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
 
    Peace Walker'dan 1 yıl sonraki olayları konu edinen MGS: Ground Zeroes'ta Snake (Big Boss) Omega adlı kampa sızıp Paz ve Chico'ya ulaşmaya çalışacak. Bu iki rehinenin Snake ve onun müttefiki Kaz Miller hakkında hayati önem taşıyan bilgilere sahip oldukları söyleniyor.
 
    Ground Zeroes'un Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'e giriş niteliğinde bir senaryosunun olduğunu belirtelim. Oyun Xbox 360 ve PS3'te kutulu olarak 29.99 dolara, dijital olarak ise 19.99 dolara satılacak. Yeni nesil konsollarda oyunu sadece dijital olarak 29.99 dolara satın alabiliyoruz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler