MGS: Ground Zeroes'un Grafikleri En İyi PS4'te

05.02.2014 08:52 Alkan Adakaner


     Bu ayki sayısında 20 sayfasını Metal Gear Solid: Ground Zeroes'a ayıran ve oyunun tamamını oynama şansı yakalayan Game Informer dergisi ayrıca yan görevlerle birlikte oyunun 4 saatte (normalde 2 saat) bitirilebileceğini belirtmişti.
 
     Yine aynı derginin Hideo Kojima'nın açıklamalarına dayanarak verdiği bilgilere göre Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un grafikleri Playstation 4'te Xbox One'dan biraz daha iyi durumdaymış. Zaten Kojima belirtmeden de dergi editörleri bu farkı görebilmişler.
 
    Kojima Productions'ın grafik departmanı Fox Engine'in özellikle ışıklandırma ve örneğin gözcü kulesini RPG ile vurduğumuzda yüzlerce parçaya ayrılması gibi etkileyici özellikleri üzerinde duruyorlarmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler