MGS: Peace Walker HD'de Online Co-op Var

Co-op desteği ile birlikte split screen özelliği de bulunuyor mu henüz bilinmiyor.
05.09.2011 13:42 Gökhan Yılmaz

 
     Metal Gear Solid HD Collection'ın bu yılın sonunda satılmaya başlayacağı düşünülüyor. Metal Gear Solid 2, MGS 3, Peace Walker, Metal Gear ve MG2 oyunlarını içeren paket MGS hayranları için alınması gereken bir koleksiyon paketi olacak.
 
     Ultimate HD Collection paketinde bu oyunlara ek olarak Metal Gear Solid 1 ve MGS 4 oyunları bulunuyor. Elbette bu paketin fiyatı biraz daha fazla olacak.
 
     Asıl haber ise HD olarak PS3 ve Xbox 360 ekranlarına geçecek olan Peace Walker'ın online co-op desteğine sahip olması oldu. Serinin yapımcısı olan Hideo Kojima, yayınladığı resim ile Peace Walker'ın dört ayrı monitörde co-op oynanabildiğini gösterdi. Ayrıca düştüğü dip notta oyunun yükleme ekranında çıkan rastgele karakter diyaloglarına değindi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler