MGS: Peace Walker HD'den Oynanış Videosu

HD sürümün grafikleri PSP'den daha iyi, ama yine de çok şey beklememek gerekiyor; sonuçta bu oyun bir uyarlama.
11.06.2011 13:09 Alkan Adakaner


     Konami, PSP'nin beğenilen Metal Gear Solid oyunu Peace Walker'ı HD görüntü kalitesi desteğiyle Xbox 360 ve Playstation 3'e getireceğini bir süre önce duyurmuştu. Bu oyunun HD sürümleri sadece basit bir uyarlama olmaktan öte olacak.
 
     Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre oyunun grafikleri sadece HD'ye çevrilmeyecek, aynı zamanda kaplama kalitesi de üst düzeye taşınacak. Bunun yanı sıra Xbox 360'ta Achievement ve Playstation 3'te Trophy desteği eklenecek.
 
     MGS: Peace Walker'ın HD sürümünün en büyük yeniliklerinden birisi de 2. analog desteği sunacak olması. Bildiğiniz gibi PSP'de tek analog bulunuyor. Kojima, kontrol yapısının HD konsollarla başarılı bir şekilde uyum sağlayacağı konusunda söz veriyor.
 
     Aşağıdaki video oyunun E3 fuarındaki gösteriminden çekilmiş ve Xbox 360 sürümünün oynanış görüntülerini içeriyor. Gördüğünüz gibi grafiklerde PSP sürümüne göre ciddi iyileştirmeler yapılmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler