MGS: Peace Walker'ın 3 Milyon Satması Bekleniyor

26.06.2010 12:22 Alkan Adakaner


 
     Metal Gear Solid: Peace Walker gibi serinin ana oyunlarından birisinin PSP için geliştirilmesi her ne kadar bazı oyuncular tarafından hoş karşılanmasa da her oyun HD konsollara gelecek diye birşey yok. 
 
     Aslında Peace Walker'ın PSP'ye çıkması firmanın grafikten çok içeriğe odaklanmasını da sağladığından bir çok oyuncu tarafından olumlu karşılanıyordu. Nitekim oyun şimdiye kadar aldığı notlarla kalitesini kanıtladı.
 
     Konami Ceo'u Fumiaki Tanaka'nın da Metal Gear Solid: Peace Walker'dan beklentileri yüksek. Tanaka, oyunun toplamda 3 milyondan fazla satmasını beklediklerini söyledi.
 
     Sadece Japonya'da 500.000'i geçen Peace Walker'ın Amerika ve Avrupa'da daha fazla satacağını göz önüne alırsak gerçekçi bir öngörüyle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim.
 
     Bizzat Hideo Kojima'nın ellerinden çıkan MGS: Peace Walker'ın incelemesini de yakında sitemizde bulabilirsiniz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler