MGS: Rising Harekete Duyarlı Kontrol Kullanabilir

18.06.2010 15:23 Alkan Adakaner


 
     Metal Gear Solid: Rising'de Raiden'in kılıcıyla nasıl şov yaptığına hepimiz tanık olduk. Yakın dövüş elementlerinin diğer Metal Gear oyunlarına göre daha önemli olacağı bu oyunun videosunu izlerken aslında aklıma Kinect veya Move kullanılamaz mıydı sorusu geldi.
 
    Özellikle zamanın yavaşladığı sahnelerde düşmanı Kinect veya Move ile kesebileceğimiz fikri kulağa hoş geliyor öyle değil mi? Anlaşılan Konami'ye de bu fikir hoş geliyor.
 
     Rising'in yapımcısı Shigenobu Matsuyama IGN ile yaptığı söyleşide Kinect ve Move gibi harekete duyarlı kontrol cihazlarını denediklerini söyledi.
 
     Tabi şunu hatırlatmakta fayda var ki ekibin Metal Gear Solid: Rising'deki ana kontrol sistemi klasik kontrol cihazı (Joy Pad) olacak. Kojima Productions'ın denemeleri umarız başarılı olur da biz de Kinect ve Move'u da kullanarak oyunu oynama şansı yakalarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler