MGS: Rising'in VGA Videosu Tamamen Oyun İçi Olacak

10.12.2011 22:23 Samet Konuksal


     Bu gece düzenlenecek olan Video Game Awards ödül töreni, birçok yeni duyuruya ev sahipliği yapacak. Bunlardan birisi de, Metal Gear Solid'in yeni yapımı MGS: Rising.
 
     Törenin merakla beklenen oyunlarından olan Metal Gear Solid: Rising, yeni yüzüyle birlikte ilk kez Video Game Awards'da gösterilecek. Hem de bir videoyla birlikte. Ayrıca bu video, törenin sorumlusu Geoff Keighley'in yazısına göre tamamen oyun içi.
 
     Geoff Keighley Twitter hesabı üzerinden yayınladığı yazıda bu videonun oyunun yapılacağı oyun motoruyla oluşturulduğu ve oyun içi görüntülerden oluştuğunu paylaştı. Ayrıca Keighley, videonun 3 dakika uzunluğunda olduğunu da belirtti.
 
     Hepimiz merakla bekliyoruz. Bu gece düzenlenecek olan Video Game Awards'dan gelecek ilk haberler için BSC'de takipte kalın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler