MGS V:Ground Zeroes'un Çıkış Tarihi Netleşti

09.12.2013 17:44 Talha Aynacı

 
   Oyun dünyası nelere kadir. Bir dönem Metal Gear Solid denildiğinde akla tek adres gelirdi: PlayStation. Şimdi ise Xbox konsollarına özel içerikler sunan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

   Metal Gear Solid V: The Phantom Pain öncesinde yaşananları anlatacak olan Ground Zeroes için yayınlanan yeni tanıtım videosu, şayet oyunu Xbox konsollarında oynarsanız erişeceğiniz özel karakteri tanıtıyor: Cyborg Ninja Raiden!
 
   Tanıtım videosu Jamais Vu isimli Xbox platformlarına özel görevi de ortaya çıkardı. Bu görevlerde Satcher isimli düşman gruplarını Raiden ile doğrayacağız.
 
   MGS V: Ground Zeroes, 18 Mart 2014 tarihinde PS3,PS4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler