MGS V: Ground Zeroes Birkaç Saatte Bitmeyecek

18.11.2013 20:17 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Metal Gear Solid V: Ground Zeroes aslında sadece MGS V: The Phantom Pain'e giriş niteliğinde bir oyun ve doğal olarak Ground Zeroes'un çok uzun bir oyun olması beklenmiyor. Buna karşın Kojima Productions'tan Sean Eyestone Ground Zeroes'un kısa sürmeyeceğini söylüyor. Eyestone'un sözleri şu şekilde:
 
    "Ground Zeroes, Metal Gear Solid V deneyiminin tamamlayıcı parçalarından biri. Bu farklı bir oyun. Ground Zeroes'taki içerikler The Phantom Pain'de bulunmayacak. Bu oyunu (Ground Zeroes) mutlaka oynayıp The Phantom Pain'e hazırlanmalısınız."
 
    "Ground Zeroes sadece tek bir görevden oluşmuyor. Oyunda çok sayıda görev var ve şu ana kadar hepsini göstermedik."
 
     "Size Ground Zeroes paketinde oldukça fazla oynanış sunulacağını garanti ederim ve bu oynanış süresi öyle birkaç saatte bitmeyecek. Yani oyunu uzun süre oynayacaksınız. Eğer gerçekten de herşeyi keşfetmek istiyorsanız, çok sayıda yan görev, yan hedefler var ve bunların hepsini yapmak isterseniz oyunu tekrar tekrar oynamalısınız. Yani oyunda yapacak çok şey var."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler