MGS V: Ground Zeroes'un Çıkış Tarihi Açıklandı

04.11.2013 16:46 Talha Aynacı

 
   Konami tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in öncesin yaşananları anlatacak olan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un 2014 ilkbaharında satışa sunulacağı açıklandı.
 
   Ground Zeroes sadece hikaye öncesini ve karakterleri anlatmaya odaklanmayacak ve Küba maceramız öncesinde yenilenen oynanış dinamikleri üstüne biz oyuncular için bir eğitim mahiyetinde olacak.
 
   Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Xbox 360 ve PlayStation 3 için kutulu 29.99$, dijital 19.99$; Xbox One ve PlayStation 4 için sadece dijital olarak 29.99$'a satılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler