MLB The Show 20 PS4 için Duyuruldu

21.10.2019 18:27 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici SIE San Diego Studio, beyzbol oyunu MLB The Show 20'yi PlayStation 4 için duyurdu. 17 Mart 2020'de çıkacak.
 
Kapakta Javier “El Mago” Baez yer alacak. Javier “El Mago” Baez 2018 sezonunda .290 vuruş ortalaması ile 34 home run ve 111 RBI gerçekleştirdi.
 
MLB The Show 20 oynamak için ve ödüller kazanmak için heyecan verici yeni yollar ve daha fazla özelleştirme seçeneği ile şu ana kadarki en büyük ve en iyi MLB The Show olacağını iddia ediyor. Oyuncular detaylı bir RPG deneyiminde kendi beyzbol mirasınızı yazabilecek ya da çevrimiçi maçlarda rakipleriyle mücadele etmek için hayallerindeki takımı kurup yönetebilecek.
 
Ön siparişe bugün açılması bekleniyor. Sürümlerin içeriklerine ve fiyatlarına yukarıdaki görselden göz atabilirsiniz.  
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MLB The Show 20 Platformlar: PS4 Geliştirici: San Diego Studios Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Beyzbol Çıkış Tarihi: 17 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler