MLB The Show 23 Collector's Edition Duyuruldu

03.02.2023 13:14 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici San Diego Studio, kapak sporcusu olarak New York Yankees efsanesi Derek Jeter'in yer aldığı MLB The Show 23 Collector's Edition'ı duyurdu.
 
Ek olarak şirketler, MLB The Show 23 Teknik Testinin 15-21 Şubat tarihleri ??arasında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için gerçekleştirileceğini duyurdu. Herkesin indirip oynaması için ücretsiz olarak indirilebilecek.
 
MLB The Show 23 Collector's Edition duyurulduktan sonra şu sözler eklendi:
 
''Derek Jeter'in destansı bir kapağa ihtiyacı vardı ve biz de onu yeni bir ışık altında göstermek istedik. Bunu göz önünde bulundurarak görsel sanatçı Sanford Greene'i Derek'i yepyeni bir bakış açısıyla sunması için görevlendirdik. Derek'in bir Yankee olarak kariyeri hayattan daha büyük ve kimliği tam anlamıyla onu Yankee Stadyumu'ndan atlıyor. Kapaktaki tüm Paskalya yumurtalarını görebiliyor musun? Kapak resmi bizi çok heyecanlandırdı ve sonunda bu işbirliğinin sonuçlarını gösterebildiğimiz için çok mutluyuz.''
 
MLB The Show 23, 28 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da edinilebilecek. 
 
Duyuru Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler