MMO Tabanlı Final Fantasy XV'i mi Geliyor?

Final Fantasy XI oldukça beğenilmişken Final Fantasy XIV gibi bir oyun seriye hiç yakışmadı.
25.05.2011 12:28 Levent Polater


    Final Fantasy XIV ile bir çuval inciri berbat eden Square Enix, şimdi yeni bir MMO hazırlıklarına başladığını açıkladı. Şirketin 31 Mart, 2012 ile biten yeni malî yılının sonuna kadar taze bir MMO oyunu duyuracağı belirtildi.

    Bunun Final Fantasy XV olup olmayacağını bilemiyoruz ancak anlatılanlara göre Square Enix, bu sefer kasasına para akışını hızlandıracak bir MMO yapmak için tamamen bilenmiş.
 
    Geçtiğimiz Sonbahar aylarında çıkışını yapan Final Fantasy XIV, sorunlu ve bol buglı bir oyun olması yüzünden yoğun eleştiri almıştı. Square Enix, o günden bugüne hâlen oyunu stabil bir hâle getirmeye uğraş veriyor. Görünen o ki, şimdiden kara şöhrete kavuşan Final Fantasy XIV ile uğraşmak yerine yeni bir MMO oyunu yapmaya karar vermişler. Aynı hatayı tekrarlamamalarını umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler