MSI 2019'da Ön Eleme Etabı Tamamlandı!

08.05.2019 02:25 Hamit Can Sayılgan

 
     Vietnam'da düzenlenen League of Legends MSI 2019 turnuvasının Ön Eleme Etabı tamamlandı. Ön eleme aşamasında ilk olarak 8 takım iki farklı gruba ayrıldı. A grubunu Phoung Vu Buffalo, B grubunuysa Vega Squadron lider olarak tamamladı. 2. turda A ile B gruplarının birincileri, LCS  şampiyonu Team Liquid ve LMS şampiyonu Phoung Vu Buffalo karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda; Team Liquid, Vietnamlı rakibini 3-0 yenerek grup aşamasına yükseldi. Serinin diğer karşılaşması ise Flash Wolves ile Vega Squadron karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda; Flash Wolves seriyi 3-1 kazandı ve adını grup aşamasına yazdırdı. Grup aşamasına yükselecek son takımı belirlemek adına Phoung Vu Buffalo ile Vega Squadron, ön eleme aşamasının son maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda; Phoung Vu Buffalo seriyi 3-2 kazandı ve grup aşamasına yükselen son takım olarak yerini aldı.
 
Grup Aşamasında Mücadele Edecek Takımlar
 
 
 
     Grup aşaması maçları 10 Mayıs’ta başlayacak. 6 takım birbiriyle ikişer defa karşılaşacak ve ilk 4 sırayı alan ekipler yarı finale yükselecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler