MSI CEO'su Charles Chiang Hayatını Kaybetti

08.07.2020 06:15 Gazali Çetinkaya

 
MSI CEO'su Charles Chiang 56 yaşında hayatını kaybetti.

Tayvanlı site Liberty Times'ın haberine göre Charles Chiang Taipei'de Zhonghe bölgesindeki bir binanın yedinci katından düşerek yaşamını yitirdi.
 
Tom's Hardware sitesine konuşan MSI temsilcisi konu ile ilgili olarak "MSI genel müdürü ve icra kurulu başkanı Charles Chiang bugünün erken saatlerinde hayatını kaybetti. 20 yıldan fazla bir süredir şirketin bir parçası olan Charles Chiang şirkete çok önemli katkılarda bulundu ve katkıları çalışma arkadaşları tarafından takdir edildi. Charles Chiang, MSI ailesinde saygı duyulan bir liderdi ve markanın başarısının önünü açtı. Hepimiz bu habere çok üzüldük ve yasını tutuyoruz. Tüm ekip tarafından çok özlenecek."
 
Charles Chiang 1991 yılında mühendislik başkan yardımcısı olarak MSI'a katıldı. 2010'da şirketin masaüstü platformu işletme bölümünün genel müdürü oldu ve Ocak 2019 itibarıyla CEO pozisyonuna getirildi. 
 
MSI, tam adıyla Micro-Star International, 1986 yılında Tayvan'da kuruldu. İlk yıllarında ana kart ve ekran kartları üzerine yoğunlaşan şirket şu anda masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, bilgisayar çevre birimleri ve donanımları üretiyor.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler