MSI'dan Blizzard Tutkunlarını Sevindirecek Haber: MSI GE62 HotS Edition

18.12.2015 13:47 Tunahan Safdır

 
     Oyun laptopları üreticisi MSI, şimdi Blizzard Entertainment tarafından resmi olarak tavsiye edilen Heroes of The Storm serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Pazarda ilk defa Blizzard'ın Heroes serisi ile birlikte markalama anlaşması yapan ilk oyun laptopları serisi olarak hem MSI fanları, hem de Blizzard takipçileri tarafından heyecanla karşılanan bu seride kutudan birçok hediye de çıkıyor.

     Heroes of the Storm Edition, Sınırlı Sayıda Üretildi

     Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu bir savaş arenası olan Heroes of the Storm, Blizzard'ın tanınmış Diablo, Warcraft ve StarCraft oyunlarından kahramanlara evsahipliği yapıyor. Oyun hem ücretsiz, hem de freemium (ücretli ek özelliklerle) oynanabiliyor ve istendiğinde mikro-ödemeler ile kahramanlar, oyundaki karakterler için görsel değişiklikler veya binekler satın alınabiliyor. Sınırlı sayıda üretilen bu seri yalnızca bazı ülkelerde sunuluyor.

     MSI GE62 Heroes of the Storm Edition
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MSI Platformlar: PC Geliştirici: MSI Dağıtıcısı: MSI Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler